Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας, K.J. Marine Electronics Ltd. ειδικεύεται κυρίως στην επισκευή, τη δημιουργία, εγκατάσταση και εμπόριο θαλάσσιων ηλεκτρονικών για φορτηγά πλοία, αλιευτικά σκάφη και οποιοδήποτε άλλο είδος θαλάσσιου σκάφους. Μια ευέλικτη ομάδα μηχανικών είναι συνεχώς σε ετοιμότητα για να προσφέρει σχετική βοήθεια.
Έχουμε μεγαλώσει με τα χρόνια και συνεργαζόμαστε με καθιερωμένες μάρκες δημιουργώντας έτσι ένα τεράστιο δίκτυο πελατών σε όλη την Ασία, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τον υπόλοιπο κόσμο. Με ποιοτικά προϊόντα και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών αναγνωρίζουμε ευρέως σε όλο τον κόσμο.
Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στη Λάρνακα, Κύπρος και αυτήν τη στιγμή επεκτείνουμε γραφεία σε διάφορες πόλεις του νησιού.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας:
  1. Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών
  2. Προϊόντα ποιότητας που υποστηρίζονται με την εξαιρετική εγγύησή μας
  3. Αριστεία σε εργαλεία θαλάσσιων εγκαταστάσεων
  4. Γρήγορες λύσεις με όλα τα θαλάσσια ηλεκτρονικά θέματα
  5. Γρήγορη αποστολή και παράδοση όλων των προϊόντων μας
Δεσμευόμαστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη το κέρδος με τιμή. Έχουμε προσανατολιστεί στην παροχή αξιόπιστων ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών σε σχέση με τη θαλάσσια βιομηχανία.
Το όραμά μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας ποιοτικά θαλάσσια ηλεκτρονικά και υπηρεσίες με εξαιρετικές λύσεις για απόδοση, ασφάλεια και απόλαυση στο νερό. Η αποστολή μας είναι να επιτύχουμε βιώσιμη ανάπτυξη, να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την εμπειρία κωπηλασίας, να προσφέρουμε ένα απαράμιλλο οικοσύστημα και να αυξήσουμε την αφοσίωση της εταιρείας.